Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptătorii de la LPS Slatina, în top
12.03.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1276

Luptătorii de la LPS Slatina au început anul competițional în forță. Două titluri de campion național și unul de vicecampion național sunt rezultatele pe care slătinenii și le-au adăugat în palmares la Finala Campionatului Național Școlar din Pitești.


Debutul anului competițional pentru luptătorii slătineni este unul promițător. În primul concurs de lupte greco-romane organizat de Ministerul Educației Naționale din acest an, elevii lui Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu s-au autodepășit, revenind acasă cu rezultate onorabile.
25 de cluburi și licee sportive din toată țara au participat la acest concurs desfășurat la Pitești. Performerii slătineni care au luat parte la eveniment sunt Victor Babii, Mihai Marinescu și Teodor Babii.
În urma rezultatelor obținute de sportivii slătinenii, Liceul cu Program Sportiv Slatina au urcat pe treapta a doua a podiumului în clasamentul pe cluburi. În acest sfârșit de săptămână, luptătorii ar fi trebuit să participe la Turneul de Calificare Under 15, însă Federația Română de lupte a amânat această competiție, din cauza pandemiei de coronavirus.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020