Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se fac înscrieri pentru Slatina City Run
13.02.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 368

Primăria Slatina a dat startul înscrierilor pentru evenimentul sportiv care va avea loc în luna mai. Astfel, iubitorii de mișcare pot alege să concureze fie în cadrul crosului de 7 kilometri, fie la semimaraton.


„Crosul primăverii”, eveniment sportiv dedicat celor care vor să facă mișcare și să lege noi prietenii, devine de anul acesta, „Slatina City Run”. Competiția este programată în luna mai și va aduna la start atât sportivi amatori cât și pasionați de atletism. Cei interesați să participe se pot înscrie deja pe site-ul cronometrajonline.ro/concurs/slatina-city-run
„Dăm startul înscrierilor pentru competiția sportivă “Slatina City Run”! Deși păstrăm tradiția, noutatea evenimentului constă în faptul că spre deosebire de Crosul Primăverii, anul acesta competiția va fi împărțit în două categorii, respectiv Cross-7 km și Semimaraton-21 km.
Vă reamintim că evenimentul care va avea loc duminică – 17 mai cu startul din Parcul Tineretului se adresează tuturor amatorilor de mișcare și nu implică niciun fel de taxă de participare.
Traseul competiției va fi afișat în curând”, au transmis reprezentanții Primăriei Slatina
Primele două ediții ale Crosului Primăverii au fost un real succes. Sute de pasionați de mișcare, din Slatina dar și din alte orașe ale țării, au participat la evenimentul organizat de municipalitate. 

slatina city run inscrieri primaria slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE