Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptă în semifinala „Cupei satelor”
14.02.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 268

Șase formații de fotbal din mediul rural vor lupta, peste două săptămâni, în semifinala „Cupei satelor”, ediția a II-a. Cele mai bune două echipe de copii se vor duela în finala concursului organizat de Federația Română de Fotbal.


Pentru al doilea an consecutiv, în județul nostru se organizează „Cupa Satelor”, o competiție dedicată copiilor iubitori de fotbal. Descoperirea de tinere talente și promovarea acestui sport în rândul micuților din mediul rural sunt principalele obiective urmărite de organizatori. În Olt, competiția a debutat în luna octombrie și a adunat la start 24 de echipe de fotbaliști cu vârsta sub 13 ani.
La nivelul județului, peste doar două săptămâni, se vor disputa semifinalele competiției. Șase echipe au reușit să ajungă în această fază a concursului.
După disputarea acestor semifinale, cele mai bune două echipe vor lupta pentru titlul de campioană a județului la „Cupa satelor”. Finalista va reprezenta județul în faza regională a concursului. Anul trecut, Oltul a fost reprezentat de echipa din Dobrosloveni.
 

cupa satelor semifinala 2020 afir
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE