Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Învinsă cu greu de Dunărea Brăila
10.02.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 165

CSM Slatina a fost foarte aproape de o nouă victorie. După minute bune în care slătinencele s-au aflat la conducere, Dunărea Brăila, adversara din meciul de sâmbătă, a reușit să se mobilizeze, iar la capătul jocului să-și adjudece cele trei puncte. Astfel, scorul final al confruntării a fost de 25 la 28.


CSM Slatina a susținut în acest week-end un nou duel în Liga Florilor, partidă contând pentru etapa a XVI-a. Determinate și optimiste, așa au început slătinencele partida cu Dunărea Brăila, care s-a desfășurat în sala LPS Slatina. Începutul partidei a fost promițător: la un moment dat, elevele Victorinei Bora au condus chiar și cu șase goluri și părea că victoria le aparține. Însă, în actul secund al confruntării, greșeli repetate au dus la un eșec, iar brăilencele au reușit să câștige cele trei puncte puse în joc. La finalul meciului, antrenoarea slătinencelor s-a arătat extrem de nemulțumită de evoluția fetelor în cea de-a doua repriză.
Echipa condusă de Neven Hrupesc se aștepta să aibă un joc greu la Slatina. Jucătoarele slătinence au arătat de multe ori că pot face față cu brio echipelor de top din campionat.
După primele 16 etape din Liga Florilor, CSM Slatina a acumulat 16 puncte, care mențin echipa pe locul zece în clasament, loc care asigură menținerea directă pe prima scenă a handbalului feminin. Următorul meci susținut de handbalistele de la CSM Slatina va fi pe 29 februarie, în deplasare, cu CS Măgura Cisnădie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE