Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Își încarcă bateriile la munte
05.02.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 121

Componenții echipei de fotbal CSM Slatina își încarcă bateriile pentru returul de campionat. Ei sunt în această perioadă în cantonament la munte, acolo unde au parte de antrenamente severe, astfel ca la ora meciurile oficiale să fie în cea mai bună formă. Imediat după această pregătire, sportivii lui Mihai Ianovschi vor susține mai multe meciuri de verificare.


Primăria municipiului Slatina își propune ca CSM să obțină performanță în fotbal, astfel că autoritățile oferă sportivilor care doresc să exceleze în acest domeniu, cele mai bune condiții. De anul acesta echipa locală evoluează în Liga a III-a, un campionat puternic, în care slătinenii se descurcă excelent, încheind turul competiției pe locul doi. După pauza competițională din această iarnă, fotbaliștii au avut pregătire atât pe plan local, cât și în deplasare. În această perioadă, timp de zece zile, sportivii se află în cantonament la Cheile Grădiștei.
Vineri, fotbaliștii slătineni vor încheia această pregătire, urmând ca de săptămâna viitoare să susțină mai multe meciuri de verificare.
Returul de campionat va debuta la începutul lunii martie, iar Ianovschi are mare încredere că elevii săi vor reuși să-și atingă obiectivul propus.
CS Sporting Roșiori este echipa adversă a grupării slătinene din prima etapă a returului de campionat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE