Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Victorina Bora, licențiată Master Coach
30.01.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 183

Victorina Bora, antrenoarea echipei de handbal CSM Slatina a reușit să obțină licența Master Coach. Aceasta îi oferă acum posibilitatea să antreneze la cel mai înalt nivel. A fost o experiență inedită, de la care a avut foarte multe de învățat, a spus tehnicianul slătinean.


27 de antrenori români de handbal, printre care se numără și tehnicianul grupării slătinene, Victorina Bora au participat la primul curs Master Coach organizat în țara noastră. În urma absolvirii acestui curs, românii vor fi apreciați cu aceeași unitate de măsură de către colegii din Europa.
„Cred că acest Master Coach a fost un succes total. Toți cei care au participat la acest curs au plecat cu idei pe care le pot folosi și care îi pot ajuta în cariera de antrenor. Sunt foarte mulțumită de implicarea lor. Le urez succes și să calce pe urmele lectorilor de la Master Coach.”, a declarat Cristina Vărzaru, secretar general al Federației Române de Handbal.
Pentru Victorina Bora, absolvirea acestui curs înseamnă foarte mult. Ea spune că îi va fi extrem de util în carieră.
Victorina Bora a reușit să mențină echipa CSM Slatina, trei ani la rând pe prima scenă a handbalului românesc. De asemenea, în acest moment, CSM Slatina se află pe locul X în clasamentul Ligii Florilor, loc ce le permite slătinencelor să rămână și în sezonul următor în primul eșalon.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024