Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Verdeș, debut cu dreptul la Colonești
11.11.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 146

Bobi Verdeș a debutat cu o victorie ca antrenor la echipa olteană de Liga a III-a, Vedița Colonești. Scorul confruntării cu CS Balotești a fost de 1 la 0, iar formația lui Verdeș și-a adjudecat cele trei puncte ale jocului. Promovarea este obiectivul urmărit de olteni.


Sunt câteva zile de când Bobi Verdeș a preluat frâiele echipei Vedița Colonești, însă rezultatele nu au întârziat să apară. Astfel, în primul meci oficial în calitate de antrenor al echipei din Colonești, Verdeș a reușit fără nicio emoție să aducă victoria. Olteanul Andrei David a fost singurul marcator al confruntării, aducând echipei cele trei puncte ale partidei.
Promovarea este obiectivul pe care și l-au propus reprezentanții formației Vedița Colonești. Primarul Nicolae Stan are mare încredere că Verdeș va reuși să ducă formația în eșalonul superior.
Runda viitoare, Vedița Colonești va întâlni în deplasare, Unirea Bascov, formație care se află pe poziția a șaptea în clasamentul seriei a III-a, din Liga a III-a.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Lucrările la Varianta Oituz, în linie dreaptă

Strategia Primăriei Slatina privind asfaltarea străzilor are ca obiectiv modernizarea infrastructurii rutiere a celor mai aglomerate tronsoane din oraș și descongestionarea traficului greu din aceste zone. Chiar dacă, momentan, circulația se desfășoară în condiții speciale, oamenii se declară mulțumiți de faptul că administrația locală investește în infrastructură și sunt de părere că Slatina se va dezvolta și mai mult în viitorul apropiat.
10 Aug 2020