Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Optimiști pentru meciul cu Măgura Cisnădie
20.09.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 113

Un rezultat pozitiv care le va aduce prima victorie din acest sezon competițional. Asta își doresc suporterii slătineni pentru handbalistele de la CSM Slatina în duelul de mâine împotriva formației Măgura Cisnădie.


O confruntare dificilă, extrem de importantă de la care se dorește un rezultat pozitiv din partea handbalistelor coordonate de Victorina Bora. Vorbim de etapa a V-a a Ligii Florilor, în care protagoniste sunt CSM Slatina și Măgura Cisnădie. Pentru această partidă, slătinenii s-au mobilizat și promit că vor fi alături de fete din primul și până în ultimul minut al jocului.
Mâine cu începere de la ora 11, în sala de sport LPS Slatina, se va disputa confruntarea dintre CSM Slatina și Măgura Cisnădie, iar slătinenii le-au transmis câteva sfaturi de încurajare sportivelor noastre.
După această etapă, campionatul se va întrerupe până pe 5 octombrie, deoarece naționala de handbal a României are programate două meciuri în preliminariile Campionatului European 2020. Pivotul echipei slătinene, Lorena Ostase a fost convocat de selecționerul Thomas Ryde pentru aceste meciuri cu Ucraina și Insulele Feroe.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE