Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Liga TSD Slatina”, gata de start
20.09.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 634

16 echipe se vor lupta la ediția de anul acesta a competiției organizată de tinerii social democrați din orașul nostru, „Liga TSD Slatina”, ediția a II-a. În această după-amiază a avut loc tragerea la sorți pentru cele patru grupe din turneul de minifotbal, ca va debuta la începutul săptămânii viitoare.


Perioada de înscriere la ediția a II-a a competiției „Liga TSD Slatina” s-a încheiat. Zeci de tineri din orașul nostru și-au exprimat dorința de a participa la acest turneu de minifotbal. Astăzi s-au extras echipele din cele patru grupe ale competiției.
Și anul acesta, meciurile se vor disputa pe terenul sintetic din incinta Colegiului Național „Ion Minulescu” din Slatina. Potrivit calendarului competițional, pe data de 6 octombrie vor avea loc cele două finale. Anul acesta, organizatorii au introdus un alt regulament de joc.
Câștigătorii primei ediții a turneului de minifotbal organizat de tinerii social democrați a fost echipa Blue Lagoon. În ediția de anul acesta, fotbaliștii și-au propus același obiectiv: de a câștiga competiția.
Cele mai bune echipe vor fi premiate cu diplome și articole sportive, iar anul acesta și spectatorii care vor veni la meciuri vor avea șansa să intre în posesia unor premii surpriză.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE