Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bu-Do Karate, pe podiumul național
17.09.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 224

Patru medalii de aur și una de argint sunt cele mai recente rezultate obținute de sportivii de la Bu-Do Karate Slatina, la finala Campionatului Național de Karate Tradițional Fudokan. În urma acestei competiții, Mihai Păduroiu a fost selectat în lotul național care va reprezenta țara la mondialele din Germania.


După o vară intensă, cu antrenamente severe apar și primele rezultate. Trei sportivi legitimați la Clubul Bu-Do Karate Slatina au participat la cea mai importantă competiție organizată la nivel național. A fost finala Campionatului Național de Karate Tradițional Fudokan, ediție care a adunat la start peste 200 de sportivi din 36 de cluburi din România.
Până la această dată, Mihai Păduroiu este singurul slătinean care a fost selectat în lotul național de karate tradițional. El va reprezenta România la cea de-a VIII-a ediție a Campionatului Mondial de Karate din Germania.

Peste doar câteva săptămâni, prin mari emoții vor trece și sportivii cu vârste cuprinse în șase și 13 ani de la Bu-Do Karate. Aceștia vor lua parte la Finala Campionatului Național de Karate Tradițional pentru copii. Competiția se va desfășura la Ploiești, în perioada 4-6 octombrie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE