Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbaliști valoroși la CSM Slatina
23.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 166

„Am venit să formăm o echipă competitivă, în care rezultatele și performanța să primeze”, este declarația cunoscutului fotbalist Vasile Gheorghe, care a semnat recent cu CSM Slatina. Mijlocașul central s-a alăturat din acest sezon, formației nou-promovate în Liga a III-a. Un alt sportiv cu un palmares bogat, care va ajuta echipa slătineană să-și îndeplinească obiectivul este Dan Popescu.


Fotbaliști cu palmares vor evolua din acest sezon la echipa coordonată de Mihai Ianovschi, CSM Slatina. Nou-promovată în Liga a III-a, gruparea slătineană a perfectat în această perioadă, mai multe transferuri importante. Vasile Gheorghe și Dan Popescu sunt doi sportivi titrați care au semnat cu CSM Slatina.
Invitați la emisiunea „Stadion” de la Olt Tv, cei doi fotbaliști au vorbit despre proiectul din care fac parte acum, fiind plăcut impresionați de baza sportivă de la Slatina.
Recent, frații Luca și Toma Bodri, jucători născuți în 2000, au semnat cu echipa slătineană. Cei doi mijlocași au prezențe la nivelul eșalonului al treilea încă de la vârsta de 17 ani. Întreg lotul slătinean se află în această perioadă într-un stagiu centralizat desfășurat pe plan local. Jucătorii vor avea un program de pregătire cu două antrenamente pe zi, atât tehnico-tactice, cât și bazate pe acumulări.
 

fotbalisști dan popescu vasile gheorghe csm slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019