Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Box Artrom, aur la Cupa României
16.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 109

Alexandru Iliescu, sportivul legitimat la CS Artrom Slatina continuă să obțină rezultate foarte bune la concursurile la care participă. Recent, pugilistul antrenat de Dumitru Băduț și-a adjudecat locul întâi la Cupa României de Box pentru cadeți.


Ediția 2019 a Cupei României la box pentru cadeți s-a desfășurat în perioada 7-13 iulie, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Competiția organizată de Federația Română de Box a adunat pe ringul de box cei mai buni sportivi autohtoni născuți între anii 2005-2006. Campionul României de anul acesta la categoria +90 de kilograme, slătineanul Alexandru Iliescu confirmă din nou și reușește să urce pe prima treaptă a podiumului.
Alexandru Iliescu este cooptat în lotul național de box care va reprezenta România la Campionatul European Școlar din luna august. Până atunci însă, va lua parte la ultima etapă de pregătire înaintea participării la această competiție.
Antrenorul slătinean Dumitru Băduț este delegat la Campionatul European Școlar, ce va avea loc în perioada 2-12 august, în Georgia.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019