Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, reunire pentru noul sezon
09.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 137

După o scurtă vacanță, CSM Slatina a dat startul pregătirilor pentru noul sezon competițional. La primul antrenament desfășurat sub comanda noului director tehnic, Mihai Ianovschi, au participat atât jucătorii vechi, cât și noii fotbaliști care s-au alăturat lotului slătinean.


Oltul are din acest sezon echipă care va evolua în Liga a III-a. CSM Slatina este formația care a reușit accederea în eșalonul superior. Ieri după-amiază, jucătorii grupării slătinene s-au reunit sub comanda staff-ului tehnic, coordonat de Mihai Ianovschi. El își dorește ca echipa de pe malul Oltului să ajungă în Liga a II-a.
Pentru noul sezon competițional, lotul slătinean a fost întărit cu jucători cu experiență, care vor ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivul propus. Lotul va fi definitivat după efectuarea vizitei medicale.
În continuare, echipa de fotbal CSM Slatina va fi antrenată de Bobi Verdeș, alături de secunzii Mircea Voicu și Vasile Sin.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019