Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au luptat în memoria lui Cristi Gălbenușe
09.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 148

O nouă gală de box organizată în memoria sportivului Cristi Gălbenușe s-a desfășurat cu succes, la Slatina. Sportivi din tot județul au participat la cea de-a V-a ediție a „Memorialului Cristian Gălbenușe”, competiția constituind un bun prilej pentru pugiliști pentru a-și testa nivelul de pregătire înaintea competițiilor oficiale.


Fostul sportiv Cristi Gălbenușe, ucis în urmă cu cinci ani într-un pub din Slatina a fost comemorat în cadrul galei de box care îi poartă numele. Un eveniment organizat la Slatina anual în luna iulie, atunci când sportivul Cristi a plecat dintre noi.
Pugiliști din tot județul au luptat în memoria lui Cristi Gălbenușe. Întâlnirea i-a ajutat să intre mai pregătiți în competițiile ce vor urma.
Au fost meciuri spectaculoase, în care toți și-au dorit să arate că sunt cei mai buni. Toate meciurile disputate au fost fără decizie.
La sfârșitul fiecărui meci demonstrativ toți participanții au primit din partea organizatorilor diplome, medalii și materiale sportive.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020