Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Turneu de pregătire la Slatina
28.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 59

Lotul național de tenis de masă se află în această perioadă la Slatina. Este ultima etapă de pregătire înaintea participării la europenele din Cehia, acolo unde se dorește obținerea de noi performanțe. La sfârșitul cantonamentului se vor desemna sportivele care vor reprezenta România la această competiție.


Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Eugen Ionescu ” din orașul nostru este gazda unui stagiu de pregătire a celor mai bune tenismene din România. Aflate sub coordonarea antrenorului slătinean Petre Arnăutu, sportivele se pregătesc pentru Campionatul European de tenis de masă din Cehia, din perioada 7-14 iulie.
O sportivă a Clubului Sportiv Municipal Bistrița este favorită pentru această competiție destinată juniorilor.
O perioadă încărcată în competiții vor avea și sportivele slătinene Adina Diaconu și Irina Ciobanu.
Antrenorul slătinean speră ca și de această dată cele două eleve ale sale să-și confirme valoarea și să obțină locuri fruntașe.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019