Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal: Luciana Popescu, în lotul slătinean
28.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 325

CSM Slatina a perfectat recent încă un transfer important. Lidera „generației de aur” a handbalului slătinean, Luciana Popescu a revenit acasă și va juca în noul sezon competițional pentru gruparea coordonată de Victorina Bora.


Transferată de la echipa Minaur Baia Mare, Luciana are un palmares impresionant. Cu numeroase selecții la echipa națională, sportiva a făcut parte din echipa României care a câștigat medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2015 din Danemarca, este câștigătoarea Ligii Naționale în 2014 alături de HCM Baia Mare, evoluând și în Champions League. Palmaresul său mai cuprinde 2 Cupe ale României și 3 Supercupe. Luciana a semnat cu CSM Slatina pentru un sezon.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024