Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal: Luciana Popescu, în lotul slătinean
28.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 130

CSM Slatina a perfectat recent încă un transfer important. Lidera „generației de aur” a handbalului slătinean, Luciana Popescu a revenit acasă și va juca în noul sezon competițional pentru gruparea coordonată de Victorina Bora.


Transferată de la echipa Minaur Baia Mare, Luciana are un palmares impresionant. Cu numeroase selecții la echipa națională, sportiva a făcut parte din echipa României care a câștigat medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2015 din Danemarca, este câștigătoarea Ligii Naționale în 2014 alături de HCM Baia Mare, evoluând și în Champions League. Palmaresul său mai cuprinde 2 Cupe ale României și 3 Supercupe. Luciana a semnat cu CSM Slatina pentru un sezon.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019