Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal: Primele achiziții la CSM Slatina
27.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 114

Oficialii Clubului Sportiv Municipal Slatina au început campania de achiziții în vederea pregătirii pentru noul sezon competițional din Liga Florilor. Sonia Vasiliu, Elena Dulgheru și Daniela Șchiopu sunt primele trei transferuri perfectate de clubul slătinean. Lista achizițiilor rămâne deschisă, spun cei din conducere.


Pentru al treilea an consecutiv, CSM Slatina va evolua pe prima scenă a handbalului românesc. Pentru noul sezon, 2019-2020, jucătoare noi, cu experiență se vor alătura lotului slătinean. Pentru început, oficialii au perfectat trei transferuri.
Elena Dulgheru, în vârstă de 18 ani va juca pe postul de portar, iar Daniela Șchiopu, de 19 ani, va ocupa postul de extremă stânga. Cele două jucătoare au semnat cu conducerea clubului slătinean pentru un sezon. Pe 10 iulie va avea loc reunirea întregului lot. Tot atunci se vor face cunoscute publicului iubitor de handbal numele tuturor jucătoarelor din noua formulă, dar și obiectivul pe care și l-au propus pentru acest sezon. Imediat după reunire, elevele Victorinei Bora vor susține două stagii de pregătire, atât la mare, cât și la munte.

După ce vor reveni din cantonamente, slătinencele au în programul de pregătire mai multe meciuri de verificare, susținute la Craiova, Zalău și Buzău. Primul meci oficial din Liga Florilor va fi susținut de echipa Victorinei Bora la sfârșitul lunii august, pe terenul formației HCM Unirea Slobozia.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019