Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSS Slatina, pe podium la „Paleta de argint”
26.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 208

Micuții tenismeni slătineni au dovedit încă o dată că sunt unii dintre cei mai valoroși sportivi din România. Recent, echipa de fete legitimată la CSS Slatina a obținută locul trei la competiția destinată juniorilor „Paleta de argint”. Un loc onorabil a fost obținut și de echipa de băieți, care a reușit să urce pe locul patru al clasamentului. După performanța obținută, sportivii au primit din partea antrenorilor flori și cadouri dulci.


Cel mai vechi concurs de tenis de masă din România, „Paleta de argint ” a avut loc la Buzău, în perioada 21-24 iunie. Concursul destinat juniorilor III a adunat la start cei mai buni sportivi ai României, care au luptat pentru cel mai râvnit trofeu. Tenismenii slătineni s-au întors acasă cu rezultate mulțumitoare.
Rezultate excepționale la tenis de masă, care au fost date exemplu și copiilor începători au fost obținute în acest an de sportivele Daniela Găină și Alexandra Ioniță.
După ce au împărtășit colegilor mai mici din experiența lor competițională, componenții lotului de tenis de masă de la Clubul Sportiv Școlar Slatina au primit din partea antrenorilor flori și cadouri dulci.
Tenismenii slătineni nu vor avea nicio zi de vacanță. Ei vor participa săptămânal la antrenamentele desfășurate sub îndrumarea colectivului de antrenori coordonat de Petre Arnăutu.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE