Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Simona Floricel, de două ori vicecampioană
24.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 315

Rezultate excepționale obținute de jandarmerița Simona Floricel la ediția de anul acesta a Campionatului Național de Atletism și Cros. Competiția sportivă organizată de Ministerul Afacerilor Interne i-a adus slătinencei două titluri de vicecampioană, la probele de 800 și 2.000 de metri.


Recent, pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, au avut loc întrecerile sportive din cadrul finalei Campionatului de Atletism și Cros al M.A.I. Sute de pompieri, jandarmi și polițiști din toată țara au concurat în această competiție pentru a-și demonstra calitățile sportive și pentru a obține un loc pe podium. Printre participanți s-a aflat și jandarmerița Simona Floricel. 800 și 2.000 de metri au fost probele pentru care slătineanca s-a antrenat luni de zile, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Un rol extrem de important în pregătirea ei l-a avut antrenorul Daniel Bărbuți de la CSM Slatina.
Simona Floricel va continua să participe și la alte competiții de atletism organizate în țară.
Luna trecută, slătineanca a mai obținut locul doi la un concurs de alergare montană, desfășurat la Cozia, în care a alergat 21 de kilometri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019