Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gală pugilistică la Slatina
24.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 105

Spectacol pugilistic, sâmbătă, la Slatina. A fost organizată prima ediție a galei de box Cupa TMK Artrom, la care au fost invitate cluburi cunoscute din țară, ce au adus în ring campioni naționali. Au fost zece meciuri intense, fiecare rundă fiind trăită cu emoții de sportivii invitați să boxeze în ringul de la Slatina.


Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina a găzduit, sâmbătă, prima ediție a galei de box Cupa TMK Artrom. La eveniment au fost invitate cluburi titrate din țară, care au adus la Slatina cei mai buni sportivi. Programul competiției a fost anunțat încă de vineri seară, în cadrul unei conferințe de presă.
TMK Artrom a partipat cu cei mai buni sportivi ai clubului. Meciul a început aproape de ora 12.00, iar fiecare pugilist a încercat să demonstreze că este cel mai bun.
Primul meci a adus și prima victorie pentru clubul TMK Artrom, prin Antonio Roșoiu.
Premiile au fost înmânate de viceprimarul Slatinei, Gigi Vâlceleanu.
Reprezentanții TMK spun că își doresc ca această competiție să devină o tradiție.
Din cei 10 sportivi ai clubului TMK Artrom, șapte au câștigat locul I. Este vorba despre Antonio Roșoiu, Viorel Ghiță, Georgiana Voicu, George Iliescu, Andrei Stoiculescu, Alex Ganciu și Ionuț Din.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019