Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gală pugilistică la Slatina
24.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 127

Spectacol pugilistic, sâmbătă, la Slatina. A fost organizată prima ediție a galei de box Cupa TMK Artrom, la care au fost invitate cluburi cunoscute din țară, ce au adus în ring campioni naționali. Au fost zece meciuri intense, fiecare rundă fiind trăită cu emoții de sportivii invitați să boxeze în ringul de la Slatina.


Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina a găzduit, sâmbătă, prima ediție a galei de box Cupa TMK Artrom. La eveniment au fost invitate cluburi titrate din țară, care au adus la Slatina cei mai buni sportivi. Programul competiției a fost anunțat încă de vineri seară, în cadrul unei conferințe de presă.
TMK Artrom a partipat cu cei mai buni sportivi ai clubului. Meciul a început aproape de ora 12.00, iar fiecare pugilist a încercat să demonstreze că este cel mai bun.
Primul meci a adus și prima victorie pentru clubul TMK Artrom, prin Antonio Roșoiu.
Premiile au fost înmânate de viceprimarul Slatinei, Gigi Vâlceleanu.
Reprezentanții TMK spun că își doresc ca această competiție să devină o tradiție.
Din cei 10 sportivi ai clubului TMK Artrom, șapte au câștigat locul I. Este vorba despre Antonio Roșoiu, Viorel Ghiță, Georgiana Voicu, George Iliescu, Andrei Stoiculescu, Alex Ganciu și Ionuț Din.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019