Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Cupa TMK Box Artrom”, prima ediție
21.06.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 157

Un eveniment pugilistic de excepție va avea loc la Slatina în acest sfârșit de săptămână. Slătineni și nu numai sunt așteptați la prima ediție a „Cupei TMK Box Artrom”, unde pot viziona meciuri spectaculoase, oferite de sportivi din toată țara. CSM Zalău, CSM Târgu Mureș sau Box Hunedoara sunt doar câteva cluburi care au răspuns invitației acestui eveniment.


Orașul nostru va fi sâmbătă, 22 iunie, capitala boxului. Sportivi titrați din importante cluburi de box din țară vor participa la prima ediție a „Cupei TMK Box Artrom”, eveniment organizat de fabrica TMK Artrom Slatina.
În ringul amplasat în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina vor lupta fete și băieți de la șase cluburi din țară. Premianții vor primi din partea organizatorilor cupe, medalii și diplome.
Prima ediție „Cupei TMK Box Artrom” va avea loc mâine, de la ora 11. Intrarea la acest eveniment este liberă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020