Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptătorii de la CSM Slatina, în finală
23.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 80

Sportivii secției de lupte greco-romane de la CSM Slatina au participat la turneul de calificare al Campionatului Național de lupte, de la Cluj-Napoca. Rezultatele obținute în urma participării la acest concurs le-au asigurat slătinenilor prezența în marea finală a acestui campionat. Antrenorul Constantin Scuturiciu are mari așteptări de la elevii săi, componenți ai lotului național de lupte.


Cluj-Napoca a găzduit, recent, turneul de calificare pentru faza finală a Campionatului Național de lupte, competiție dedicată seniorilor. Cei mai buni practicanți de lupte greco-romane s-au luptat pe salteaua de concurs, miza fiind una foarte mare: participarea în cea mai importantă etapă a concursului. Ca de fiecare dată, luptătorii de la Clubul Sportiv Municipal Slatina s-au remarcat și au reușit să urce pe podiumul turneului.
Antrenorul slătinenilor se așteaptă la noi rezultate excepționale din partea elevilor, care au în palmares mai multe titluri.
Finala Campionatului Național de lupte va avea loc în perioada 18-21 iulie, la Reșița. Anul trecut, de la acest campionat, slătinenii s-au întors cu două medalii de bronz, obținute prin Nicolae Mirică și Geani Ioniță.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE