Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptătorii de la CSM Slatina, în finală
23.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 103

Sportivii secției de lupte greco-romane de la CSM Slatina au participat la turneul de calificare al Campionatului Național de lupte, de la Cluj-Napoca. Rezultatele obținute în urma participării la acest concurs le-au asigurat slătinenilor prezența în marea finală a acestui campionat. Antrenorul Constantin Scuturiciu are mari așteptări de la elevii săi, componenți ai lotului național de lupte.


Cluj-Napoca a găzduit, recent, turneul de calificare pentru faza finală a Campionatului Național de lupte, competiție dedicată seniorilor. Cei mai buni practicanți de lupte greco-romane s-au luptat pe salteaua de concurs, miza fiind una foarte mare: participarea în cea mai importantă etapă a concursului. Ca de fiecare dată, luptătorii de la Clubul Sportiv Municipal Slatina s-au remarcat și au reușit să urce pe podiumul turneului.
Antrenorul slătinenilor se așteaptă la noi rezultate excepționale din partea elevilor, care au în palmares mai multe titluri.
Finala Campionatului Național de lupte va avea loc în perioada 18-21 iulie, la Reșița. Anul trecut, de la acest campionat, slătinenii s-au întors cu două medalii de bronz, obținute prin Nicolae Mirică și Geani Ioniță.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020