Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbalist celebru, alături de copiii din Piatra-Olt
23.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 110

Fotbalistul elvețian Roman Burki, component al echipei Borussia-Dortmund, s-a aflat ieri în Olt și s-a întâlnit cu elevii unei școli din Piatra- Olt. Vizita a făcut parte dintr-un program implementat de o fundație, prin care se dorește impulsionarea practicării sportului de către tineri. Internaționalul elvețian este ambasador al fundației și va rămâne în România până vineri.


Elevii din Piatra- Olt au avut, miercuri, un oaspete de seamă. Fotbalistul elvețian Roman Burki i-a vizitat pentru a le vorbi despre beneficiile sportului asupra sănătății și a-i încuraja să facă mișcare, în cadrul unui program inițiat de fundația Terre des hommes. Prima parte a întâlnirii a fost rezervată unor discuții libere pe care sportivul le-a avut cu elevii. Le-a dezvăluit amănunte interesante despre începuturile lui pe drumul marii performanțe.
Partea cea mai spectaculoasă a întâlnirii dintre fotbalistul elvețian și elevii din orășelul lui Răzvan Raț s-a desfășurat pe stadionul din localitate. Micii fotbaliști ai școlii s-au împărțit în patru echipe și au jucat două meciuri demonstrative. Roman Burki a jucat pe rând în fiecare dintre ele.
Portarul Borussei Dortmund s-a declarat bucuros de întâlnirea cu elevii și de misiunea pe care a primit-o ca și ambasador al fundației.
Încântați de cum a decurs întâlnirea au fost și reprezentanții administrației locale, care speră ca de la Piatra-Olt să se mai ridice un fotbalist de talia lui Răzvan Raț.
Vizita celebrului fotbalist la Piatra Olt a avut loc în cadrul unui proiect al fundației Terre des hommes. Roman Burki este ambasador al fundației și dorește ca prin implicarea sa să impulsioneze și să sprijine copiii care vor să facă sport într-un mediu sigur și prietenos.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE