Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
LPS Slatina, argint la olimpiada de fotbal
21.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 108

Rezultat excepțional pentru sportivii echipei LPS Slatina, în etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, la fotbal. Gruparea coordonată de George Oancea și Cristian Stănculețu, care a avut în componență atât jucători profesioniști cât și tineri care practică alte sporturi, a obținut titlul de vicecampioană a țării în această competiție.


Cele mai bune opt echipe de fotbal de la licee din toată țara s-au duelat în perioada 16-19 mai, la Negrești Oaș, în Satu-Mare. Tinerii sportivi au participat la etapa finală a Campionatului Național Școlar, eveniment organizat anual de Ministerul Educației Naționale. LPS Slatina s-a numărat printre echipele de top ale țării. S-a clasat pe locul doi, pierzând la limită în fața echipei gazdă.
Conform regulamentului, loturile prezente în acest concurs au fost formate atât din jucători profesioniști cât și din sportivi nelegitimați. Din echipa slătineană au făcut parte și fotbaliștii de la Clubul Sportiv Municipal Slatina, Daniel Turlea și Marian Manea.
La finalul competiției slătinenii au fost premiați de organizatori cu diplome, cupă și mingi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020