Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
LPS Slatina, argint la olimpiada de fotbal
21.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 68

Rezultat excepțional pentru sportivii echipei LPS Slatina, în etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, la fotbal. Gruparea coordonată de George Oancea și Cristian Stănculețu, care a avut în componență atât jucători profesioniști cât și tineri care practică alte sporturi, a obținut titlul de vicecampioană a țării în această competiție.


Cele mai bune opt echipe de fotbal de la licee din toată țara s-au duelat în perioada 16-19 mai, la Negrești Oaș, în Satu-Mare. Tinerii sportivi au participat la etapa finală a Campionatului Național Școlar, eveniment organizat anual de Ministerul Educației Naționale. LPS Slatina s-a numărat printre echipele de top ale țării. S-a clasat pe locul doi, pierzând la limită în fața echipei gazdă.
Conform regulamentului, loturile prezente în acest concurs au fost formate atât din jucători profesioniști cât și din sportivi nelegitimați. Din echipa slătineană au făcut parte și fotbaliștii de la Clubul Sportiv Municipal Slatina, Daniel Turlea și Marian Manea.
La finalul competiției slătinenii au fost premiați de organizatori cu diplome, cupă și mingi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE