Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, victorie la scor cu Voința Schitu
20.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 136

Echipa de fotbal CSM Slatina și-a trecut în palmares încă o victorie. În acest week-end, formația slătineană a primit vizita grupării Voința Schitu.


A fost un duel în care sportivii lui Bobi Verdeș au avut o prestație exemplară, câștigând cu scorul de 9 la 3 și făcând astfel un nou pas către barajul de promovare în Liga a III-a. După un parcurs fără nicio înfrângere, matematic, CSM Slatina este formația care va reprezenta județul nostru în lupta pentru accederea în eșalonul superior. Până la sfârșitul campionatului, slătinenii mai au de disputat trei partide. Campioana județului nostru va avea ca adversară în această luptă reprezentanta județului Dâmbovița. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020