Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, înfrângere pe terenul campioanei
13.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 222

Echipa de handbal CSM Slatina a disputat în acest week-end, în Sala Sporturilor ”Traian” din Râmnicu Vâlcea, cea de-a 25 –a etapă a Ligii Florilor. Gruparea slătineană a avut ca adversară cea mai titrată echipă din acest sezon: SCM Râmnicu Vâlcea.


Elevele Victorinei Bora au avut o prestație onorabilă în fața echipei gazde, care a jucat cu trofeul pe masă, însă scorul final al confruntării a fost de 26 la 29. În urma acestui rezultat, Slatina se menține pe poziția a 11-a în clasamentul Ligii Naționale. Pentru echipa coordonată de Victorina Bora competițiile din campionat s-a încheiat. Slatina va merge la barajul de menținere, programat în iunie.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024