Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, înfrângere pe terenul campioanei
13.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 128

Echipa de handbal CSM Slatina a disputat în acest week-end, în Sala Sporturilor ”Traian” din Râmnicu Vâlcea, cea de-a 25 –a etapă a Ligii Florilor. Gruparea slătineană a avut ca adversară cea mai titrată echipă din acest sezon: SCM Râmnicu Vâlcea.


Elevele Victorinei Bora au avut o prestație onorabilă în fața echipei gazde, care a jucat cu trofeul pe masă, însă scorul final al confruntării a fost de 26 la 29. În urma acestui rezultat, Slatina se menține pe poziția a 11-a în clasamentul Ligii Naționale. Pentru echipa coordonată de Victorina Bora competițiile din campionat s-a încheiat. Slatina va merge la barajul de menținere, programat în iunie.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020