Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina, gazda Olimpiadei Naționale de Handbal
10.05.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 179

Timp de trei zile, Slatina găzduiește o importantă competiție sportivă. Finala Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal feminin va aduna la startul concursului cele mai bune opt echipe de liceu din toată țara. Meciurile se desfășoară atât în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, cât și în cea de la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu“ din orașul nostru.


Opt echipe de handbal feminin formate din sportive de liceu se vor duela în acest sfârșit de săptămână, la Slatina, în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, competiție organizată de Ministerul Educației Naționale. Echipele, împărțite în două grupe au început de astăzi confruntările în lupta pentru obținerea marelui trofeu.
Este o competiție echilibrată, grupările având în componență handbaliste titrate, legitimate la marile cluburi sportive din țară. Finala acestei olimpiade a debutat cu meciurile din grupe.
Duminică, între 8.30 și 10 se va disputa finala mică, urmată de cea mai importantă confruntare a competiției. Cea mai bună formație de handbal feminin de liceu din acest an va primi marele trofeu, medalii și o sumă de bani.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: Asistența socială, la un pas de colaps

Persoanele instituționalizate și angajații din cadrul Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului Olt sunt din nou abandonați de Guvern. Și asta pentru că fondurile alocate acestui domeniu atât de important au fost insuficiente, iar instituția a funcționat cu bani de la Consiliul Județean Olt. Sumele acoperă însă cheltuielile doar până la jumătatea lunii august. Reprezentanții DGASPC Olt speră într-o rectificare bugetară care să țină cont de nevoile beneficiarilor.
29 Iun 2020

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020