Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Karate: S-au calificat la europene
16.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 181

O medalie de argint și două de bronz sunt rezultatele obținute de micuții secției de karate de la CSM Slatina, la Finala Campionatului Național de la Iași. În urma acestui bilanț extraordinar, trei sportivi slătineni și-au asigurat prezența la europenele din Germania, organizate la sfârșitul acestui an.


Cei mai buni karateka din toată țara, cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani au luat parte la cea mai importantă competiție din an: Campionatului Național de Karate Tradițional Fudokan pentru copii. Concursul s-a desfășurat în perioada 12-14 aprilie în Sala polivalentă din Iași. Din orașul nostru au participat și micuții legitimați la Clubul Sportiv Municipal Slatina. Alexei Nuțeanu, Luca Ghițurin și Adrian Răducan sunt slătinenii care au reușit să obțină cea mai bună performanță la această competiție, calificându-se pentru Campionatul European de karate.
A fost o participare numeroasă atât la probele individuale, cât și la cele pe echipe, iar prestația celorlalți slătineni pregătiți de sensei Alin Andrii a fost una modestă în fața adversarilor.
La Campionatul European de Karate din Germania s-a calificat și sportivul legitimat la Bushido Slatina, David Vasile. Însă până la această competiție va urma un test dificil și pentru ceilalți karatiști de la CSM Slatina, care vor lupta să se califice pentru europenele de karate ce vor fi găzduite de România, la Pitești.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE