Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina luptă împotriva campioanei
12.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 103

Meci important și extrem de dificil pentru gruparea slătineană CSM Slatina. Slătinencele vor primi săptămâna viitoare, vizita campioanei de anul trecut, CSM București. Mai mult ca oricând, handbalistele au nevoie de susținerea suporterilor slătineni. Aceștia sunt așteptați luni, de reprezentanții clubului să-și procure tichetele de acces pentru acest duel.


Miercuri 17 aprilie, de la ora 18, în sala de sport LPS Slatina, echipa de handbal feminin CSM Slatina va întâlni gruparea CSM București, formație care de-a lungul anilor a obținut rezultate excepționale atât în competițiile naționale, cât și internaționale. Handbalistele pregătite de Victorina Bora și-au propus să nu dezamăgească publicul prezent și să ofere un spectacol handbalistic bun.
Slătinencele cred în visul pe care și l-au propus la începutul campionatului. În acest moment CSM Slatina se află pe locul nouă în clasamentul Ligii Florilor, departe de zona fierbinte a clasamentului.
Pentru duelul de miercurea viitoare, oficialii Clubului Sportiv Municipal Slatina pun spre vânzare bilete. Tichetele vor putea fi achiziționate luni, 15 aprilie, de la ora 10, de la casieria CAO de pe b-dul A.I.Cuza.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019