Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Judo: LPS Slatina, pe podium
10.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 163

Rezultate excelente pentru micii judokani de la Liceul cu Program Sportiv Slatina. Sportivii pregătiți de Cristi Ștefan s-au întors cu tolba plină de medalii de la competiția „Cupa Copiilor” la judo desfășurată la Craiova. A fost un test util înaintea concursurilor incluse în calendarul competițional de Federația Română de Judo, la care vor lua parte și slătinenii.


Luptă acerbă la noua ediție din acest an a „Cupei Copiilor” la judo, competiție găzduită de Sala de sport „Petrache Trișcu” din Craiova. Printre participanți, la startul concursului s-au aflat și nouă judokani de la LPS Slatina. Aflați sub îndrumarea antrenorului Cristi Ștefan, motivați și foarte bine pregătiți, slătinenii au revenit cu rezultate fabuloase, care dau mari speranțe pentru marile concursuri din acest an.
Și de această dată, sportiva Carmen Ioniță confirmă din nou și urcă pe prima treapta a podiumului. La băieți, o clipă de neatenție l-a costat scump pe slătineanul David Ursu, obținând medalia de bronz.
Recent, în palmaresul secției de judo s-au mai adăugat încă două rezultate importante: două medalii de bronz obținute la turneul internațional de judo desfășurat la Turnu Severin.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019