Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Judo: LPS Slatina, pe podium
10.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 140

Rezultate excelente pentru micii judokani de la Liceul cu Program Sportiv Slatina. Sportivii pregătiți de Cristi Ștefan s-au întors cu tolba plină de medalii de la competiția „Cupa Copiilor” la judo desfășurată la Craiova. A fost un test util înaintea concursurilor incluse în calendarul competițional de Federația Română de Judo, la care vor lua parte și slătinenii.


Luptă acerbă la noua ediție din acest an a „Cupei Copiilor” la judo, competiție găzduită de Sala de sport „Petrache Trișcu” din Craiova. Printre participanți, la startul concursului s-au aflat și nouă judokani de la LPS Slatina. Aflați sub îndrumarea antrenorului Cristi Ștefan, motivați și foarte bine pregătiți, slătinenii au revenit cu rezultate fabuloase, care dau mari speranțe pentru marile concursuri din acest an.
Și de această dată, sportiva Carmen Ioniță confirmă din nou și urcă pe prima treapta a podiumului. La băieți, o clipă de neatenție l-a costat scump pe slătineanul David Ursu, obținând medalia de bronz.
Recent, în palmaresul secției de judo s-au mai adăugat încă două rezultate importante: două medalii de bronz obținute la turneul internațional de judo desfășurat la Turnu Severin.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019