Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal: Au pierdut la Zalău
08.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 89

Handbalistele de la CSM Slatina nu au reușit să revină acasă cu cele trei puncte puse în joc, în urma duelului disputat împotriva formației HC Zalău, aflată în prima jumătate a clasamentului.


Echipa Victorinei Bora a pierdut la o diferență de nouă goluri meciul susținut în deplasare, în acest week-end. Scorul final al confruntării a fost de 34 la 25, însă Slatina se menține în continuare departe de zona fierbinte a clasamentului. Miercuri, 17 aprilie, CSM Slatina va primi vizita campioanei țării, CSM București. Partida se va desfășura la ora 18, în sala de sport LPS Slatina. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019