Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal: Au pierdut la Zalău
08.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 82

Handbalistele de la CSM Slatina nu au reușit să revină acasă cu cele trei puncte puse în joc, în urma duelului disputat împotriva formației HC Zalău, aflată în prima jumătate a clasamentului.


Echipa Victorinei Bora a pierdut la o diferență de nouă goluri meciul susținut în deplasare, în acest week-end. Scorul final al confruntării a fost de 34 la 25, însă Slatina se menține în continuare departe de zona fierbinte a clasamentului. Miercuri, 17 aprilie, CSM Slatina va primi vizita campioanei țării, CSM București. Partida se va desfășura la ora 18, în sala de sport LPS Slatina. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019