Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal: Victorie la scor cu Osica de Jos
08.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 112

Echipa de fotbal CSM Slatina și-a adjudecat în acest week-end încă o victorie. Gruparea coordonată de Bobi Verdeș a primit vizita formației Viitorul Osica de Jos.


A fost un duel în care slătinenii au dominat din primul și până în ultimul minut al jocului disputat pe Stadionul „1 Mai”. 5 la 0 a fost scorul final al confruntării. Astfel, slătinenii își mențin poziția de lider a clasamentului, fiind foarte aproape de atingerea obiectivului: promovarea în Liga a III-a. CSM Slatina va întâlni duminică, de la ora 11, în deplasare formația de pe locul patru al clasamentului județean de fotbal Olt, Voința 2012 Băbiciu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019