Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal: Victorie la scor cu Osica de Jos
08.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 118

Echipa de fotbal CSM Slatina și-a adjudecat în acest week-end încă o victorie. Gruparea coordonată de Bobi Verdeș a primit vizita formației Viitorul Osica de Jos.


A fost un duel în care slătinenii au dominat din primul și până în ultimul minut al jocului disputat pe Stadionul „1 Mai”. 5 la 0 a fost scorul final al confruntării. Astfel, slătinenii își mențin poziția de lider a clasamentului, fiind foarte aproape de atingerea obiectivului: promovarea în Liga a III-a. CSM Slatina va întâlni duminică, de la ora 11, în deplasare formația de pe locul patru al clasamentului județean de fotbal Olt, Voința 2012 Băbiciu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019