Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Box: Pregătire pentru europene
05.04.2019
Autor articol: S
Vizualizari: 189

Lotul național de junioare la box, din care face parte și slătineanca Ramona Drăgan, se află la Slatina într-un stagiu centralizat de pregătire, înaintea Campionatului European. Tricolorele și-au propus să obțină rezultate cât mai bune la această competiție de mare anvergură ce va fi găzduită de țara noastră.


11 pugiliste, componente ale lotului național de junioare își vor încărca bateriile la Slatina în perioada 1 aprilie -23 mai. Sub îndrumarea antrenorilor Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin, sportivele se pregătesc pentru cea mai grea competiție din acest an: Campionatul European de box ce va avea loc la Galați. Europenele se vor desfășura în perioada 23 mai-2 iunie.
Din lotul român face parte și sportiva legitimată la Clubul Sportiv Municipal Slatina, Ramona Drăgan. Pugilista practică acest sport de aproximativ un an, dar are deja rezultate spectaculoase. Ramona a câștigat titlul de campioană națională și locul întâi la Cupa României, iar la europene vrea să fie tot pe podium.
Pentru ca sportivele să fie în cea mai bună formă, în programul de pregătire au fost introduse și meciuri de verificare ce se vor desfășura în Rusia.
Anul trecut, România a obținut la Campionatul European de box din Rusia, o medalie de argint prin slătineanca Alexandra Gheorghe și două medalii de bronz.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE