Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Start la înscrieri pentru Crosul Primăverii
03.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 169

S-a dat startul înscrierilor pentru cea de-a doua ediție a „Crosului Primăverii-Slatina 5k”. Iubitorii de mișcare care doresc să participe la acest eveniment se pot înscrie online, în limita celor 350 de locuri disponibile. Pentru acest an, organizatorii au suplimentat premiile oferite.


A început numărătoarea inversă pentru „Crosul Primăverii-Slatina 5k”, eveniment sportiv organizat de Primăria și Consiliul Local Slatina. Concursul dedicat iubitorilor de mișcare va avea loc pe 12 mai.

Participanții care vor reuși să treacă linia de sosire vor primi din partea organizatorilor un tricou și o medalie de participare. Anul acesta, vor fi oferite mai multe categorii de premii, iar traseul va fi același ca anul trecut.

Pe tot parcursul crosului, organizatorii vor asigura puncte de hidratare, dar și asistență medicală pentru alergători. 

cros Slatina 5k primaria Slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019