Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, victorie la scor cu Slătioara
01.04.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 143

Meci spectaculos oferit de fotbaliștii de la CSM Slatina, în cadrul ediției contând în cea de-a 33 rundă din Campionatul Județean de fotbal Olt, partidă ce s-a jucat în avans în acest week-end.


Echipa lui Bobi Verdeș a întâlnit în deplasare formația Oltul Slătioara. Meciul a fost la discreția slătinenilor, scorul final al confruntării fiind de 9 la 1. CSM Slatina înregistrează astfel cea de-a 22 victorie consecutivă, fiind din ce în ce mai aproape de performanța propusă: promovarea în Liga a III-a. Slatina continuă seria meciurilor din Liga a IV-a, sâmbătă, pe Stadionul „1Mai”, de la ora 11, în compania celor de la Viitorul Osica de Jos. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019