Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal: Victorie uriașă pentru CSM Slatina
29.03.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 160

„Slatina este o echipă competitivă, iar prin victoria de astăzi cred că și-a asigurat cel puțin locul la baraj”. Este declarația antrenorului echipei Minaur Baia Mare, Costică Buceschi, după înfrângerea de la Slatina. La capătul celor 60 de minute regulamentare ale jocului, partida, contând în cea de-a XX-a a etapă a Campionatului Național de handbal feminin, s-a încheiat cu socrul de 25 la 24, echipa slătineană obținând o victorie uriașă.


Atmosferă incendiară oferită de suporterii slătinenii care au umplut sala până la refuz, aseară, în cadrul confruntării dintre CSM Slatina și CS Minaur Baia Mare, echipă aflată pe locul 7 al clasamentului Ligii Naționale. A fost un meci tensionat, în care elevele Victorinei Bora au reușit să se afle la conducere pe tot parcursul duelului. La pauză, tabela de marcaj a indicat scorul de 12 la 11. Revenite de la vestiare cu aceeași determinare, susținute de galerie, slătinencele au avut o prestație exemplară, iar la finalul timpului regulamentar, partida s-a încheiat cu victoria echipei gazde, scor 25 la 24.
Antrenorul Costică Buceschi a lăudat întreaga prestație a grupării din Slatina, de când evoluează pe prima scenă a handbalului românesc.
În această etapă, slătineanca Luciana Popescu a luptat împotriva echipei din orașul în care a deprins primele taine ale handbalului. Sportiva și-a exprimat dorința de a juca din nou pentru formația sa de suflet.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Sătenii din Nadăș, din nou la Tribunalul Olt

Peste 50 de săteni din Nadăș, județul Arad, au venit, din nou, astăzi, al Tribunalul Olt. Instanța a judecat contestaţia în anulare, formulată de localnici în urma deciziei prin care aproape întreaga localitate a fost retrocedată unei singure familii. Astfel, disperați că își vor pierde casele și terenurile, oamenii, însoțiți și de tineri din localitate, au venit în această dimineață, la Slatina, să asiste la ședința de judecată.
15 Mai 2019

Păstrăvul de Ianca, renumit în Oltenia

Păstrăvul de pe malul Dunării, mai exact din comuna Ianca, este din ce în ce mai căutat. Persoane din toată Oltenia vin aici să cumpere pește proaspăt și ieftin, cu doar 19 lei kilogramul. Aflată în administrarea Direcției Silvice Olt, Păstrăvăria Ianca este o mândrie pentru autoritățile locale. Edilul spune că vânzările sunt masive. În jur de două tone de pește pe lună sunt cumpărate de olteni, pentru consum propriu sau organizarea unor evenimente.
14 Mai 2019