Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Adina Diaconu, argint la Open-ul Spaniei
26.03.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 86

Slătineanca Adina Diaconu confirmă din nou. Sportiva legitimată la CSM Slatina și-a adăugat în palmares o nouă performanță la categoria de senioare. Adina a cucerit medalia de argint la Openu-ul Spaniei, competiție care a adunat la fileu zeci de tenismeni din țări cu tradiție în tenisul de masă.


Adina Diaconu are un început de an competițional excelent. După medalia de argint la Open-ul Portugaliei și obținerea titlului de campioană europeană la categoria U21, Adina a participat la Open-ul Spaniei. Sportiva pregătită de Petre Arnăutu a reușit un nou rezultat fabulos. Slătineanca a urcat la această competiție pe podium, obținând medalia de argint.
Este primul rezultat excepțional obținut de Adina Diaconu la o astfel de competiție dedicată seniorilor.
Slătineanca va avea o nouă perioadă aglomerată. Adina va participa la un stagiu centralizat de pregătire cu echipa națională, iar în perioada 21-27 aprilie va participa cu lotul național la Campionatul Mondial de tenis de masă dedicat seniorilor. Ungaria este țara care va găzdui acest eveniment la care vor lua parte cei mai buni tenismeni din lume.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE