Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina: Au pierdut la Brașov
11.02.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 110

După victoria categorică de pe teren propriu, împotriva formației CSU Cluj –Napoca, CSM Slatina a susținut în acest week-end o nouă confruntare. În cadrul celei de-a XVI-a etape a Ligii Florilor, formația Victorinei Bora a întâlnit în deplasare gruparea aflată în prima parte a clasamentului ACS Corona 2010 Brașov. Scorul final a fost de 29 la 24.


Scorul final a fost de 29 la 24. După această etapă, Slatina se menține pe poziția a zecea în clasament, loc care asigură menținerea pe prima scenă a handbalului românesc. Următorul meci susținut de slătinence va fi cel din Cupa României. Competiția va avea loc pe teren propriu, duminică 17 februarie, împotriva formației SCM Gloria Buzău. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Scandal fără sfârșit pentru islazul comunal

Referendum sau asociație pentru administrarea islazului comunei Coteana? Mai mulți crescători de animale din localitate, s-au adunat, astăzi, la sediul primăriei, pentru a hotărî ce este de făcut pentru a a putea lua în administrare pășunile. Localnicii sunt revoltați că de doi ani nu își pot duce animalele la pășunat și au pierdut subvenții mari pentru suprafețele de islaz. Totul din cauza consilierilor PNL, care ar pune pe primul loc interesele politice. Primarul din localitate, Vasile Costea, spune că până la finalul anului, problema nu poate fi rezolvată.
15 Apr 2019