Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A câștigat pașaportul pentru europene
08.02.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 139

Atletul Andrei Neagoe, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Slatina a reușit o nouă performanță la ediția din acest an a Campionatului Național de atletism dedicat seniorilor. Slătineanul a obținut baremul necesar participării la Europenele indoor din Scoția.


CSM Slatina se află din nou în topul celor mai bune cluburi de atletism din țară. Asta datorită sportivului Andrei Neagoe, care a reușit să obțină un timp bun la proba de 60 de metri la care a concurat în etapa finală a Campionatului Național de atletism. Competiția s-a desfășurat în perioada 6-7 februarie în Sala „Lia Manoiu” din București.
Rezultate mulțumitoare au obținut și ceilalți atleți legitimați la CSM Slatina. Daniel Budin s-a clasat pe locul șase, iar Marius Șerban pe poziția a opta la aceeași probă. Sunt rezultate peste așteptări, spune antrenorul slătinenilor.
Andrei Neagoe speră să confirme cu un nou rezultat bun la Campionatul European din Scoția, care se va desfășura în perioada 1-3 martie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înmormântare cu poliția și mascații

Înmormântare cu forțele de ordine la poartă. S-a întâmplat ieri, în comuna Slătioara, unde poliția, mascații și jandarmii au intervenit, după ce la eveniment participau, în loc de maximum opt persoane, atât cât prevede ordonanța militară, peste 40 de oameni. Polițiștii i-au trimis acasă pe localnicii veniți să își ia rămas bun de la răposată, fără să conștientizeze însă pericolul la care se expun. Cel care a organizat înmormântarea a fost amendat cu 2.000 de lei.
08 Apr 2020