Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal: CSM Slatina, înfrângere în prima etapă
02.09.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 312

Doar trei goluri le-au despărțit pe elevele Victorinei Bora de prima victorie a sezonului competițional 2018-2019 din Liga Națională de handbal feminin. CSM Slatina și CS Măgura Cisnădie a fost un meci în care jucătoarele slătinene s-au aflat la conducere o lungă perioadă de timp, însă diferența s-a făcut pe finalul reprizelor. La sfârșitul celor 60 de minute, scorul a fost 19 la 22 în favoarea echipei oaspete.


 CSM Slatina a susținut în acest week-end prima etapă din noul sezon al Ligii Naționale de handbal feminin. Elevele Victorinei Bora au întâlnit o echipă de top, care în sezonul trecut a ocupat locul trei în clasamentul general, CS Măgura Cisnădie. Primele trei goluri înscrise au aparținut echipei slătinene care s-a aflat la conducere minute bune. Însă handbalistele antrenate de Alexandru Weber reușesc să echilibreze meciul, iar la finalul primei reprize slătinencele intră la vestiare în dezavantaj, cu scorul de 11 la 13. Și în repriza secundă sportivele de la CSM Slatina reușesc să aibă o evoluție destul de bună, însă meciul se încheie în favoarea echipei oaspete.
Alexandru Weber, antrenorul echipei CS Măgura Cisnădie, a felicitat evoluția formației slătinene.
Duminică, 9 septembrie, CSM Slatina va susține primul meci din deplasare din acest sezon, în compania formației Universitatea Cluj. Partida dintre CSM Slatina și CS Măgura Cisnădie o puteți urmări în această seară, pe postul de televiziune Olt Tv, cu începere de la ora 21.30.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE