Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Memorialul Eugen Stanciu”, câștigat de Athletic Slatina
11.06.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 207

Spectacol fotbalistic oferit de micuții sportivi din județul Olt în cadrul celei de-a treia ediții organizate în memoria celui care a fost Gigi Stanciu. Anul acesta, trofeul „Memorialul Eugen Stanciu” a fost câștigat, pentru a doua oară, de formația coordonată de Sebastian Noață și Dan Baciu, Athletic Slatina.


 În urmă cu aproape doi ani și jumătate trecea la cele veșnice unul din cei mai talentați fotbaliști pe care i-a dat Oltul, Eugen Stanciu. Gigi Stanciu, așa cum îi spunea apropiații, a fost mentor pentru multe generații de tineri care au urcat spre vârfurile performanței. În memoria acestuia, și în acest an s-a organizat o nouă ediție „Memorialul Eugen Stanciu”. Competiția rezervată juniorilor născuți în 2006 a fost organizată de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Olt, în colaborare cu Primăria Slatina, Consiliul Județean Olt și Asociația Județeană de Fotbal Olt.
La eveniment au participat și membrii familiei. Lovitura de începere a fost dată chiar de soția regretatului Eugen Stanciu.
După ce în prima ediție fotbaliștii de la Athletic Slatina și-au adjudecat marele trofeu, sportivii antrenați de Sebastian Noață și Dan Baciu au repetat performanța, reușind să ocupe locul întâi, fiind premiați cu echipament de joc complet. Toate echipele participante au primit din partea organizatorilor cupe, medalii și mingi.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE