Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal: CSM Slatina, poveste de succes
28.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1780

După o perioadă lungă, cu meciuri extrem de dificile, echipa de handbal feminin CSM Slatina reușește să-și atingă obiectivul: menținerea pe prima scenă a handbalului românesc. La îndeplinirea acestui vis, devenit realitate, a participat o echipă puternică, foarte ambițioasă, care a crezut în această formulă.


 Sezon competițional 2017-2018 al Ligii Naționale de handbal feminin. Un campionat puternic, cu echipe dornice să obțină victorii. Un campionat din care a făcut parte și echipa noastră, CSM Slatina. O formație mică, dar foarte determinată.
Au fost 26 de etape, în care au obținut opt victorii, două egaluri și 16 înfrângeri, totalizând 26 de puncte care le-a adus pe fete la barajul de menținere în Liga Națională. Handbalistele slătinene au susținut două meciuri, împotriva echipelor Neptun Constanța și Dacia Mioveni, obținând victorii.
Aflate pentru prima oară în prima ligă, gruparea coordonată de Victorina Bora reușește să-și atingă obiectivul propus la începutul campionatului. În spatele acestui rezultat s-au aflat mulți oameni. Persoane care iubesc handbalul slătinean și care le-au fost alături de fiecare dată, la bine, dar și la greu.
Pentru noul sezon competițional, majoritatea sportivelor au semnat prelungirea contractului.
În zilele următoare se va stabili programul pentru această vară. Echipa va pleca în cantonament atât la mare, cât și la munte. De asemenea, sportivele vor susține meciuri de verificare, pentru ca la începutul campionatului să fie în cea mai bună formă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024