Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
AJOFM: Cinci cursuri de specializare
18.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 149

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt organizează cinci programe de formare profesională în luna mai. Aceste programe sunt destinate să ofere oportunități de dezvoltare și calificare pentru 70 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.


 Luna mai vine cu noi cursuri de formare profesională pentru șomerii olteni. Aceste servicii sunt oferite gratuit pentru șomerii înregistrați în evidenţa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, indiferent dacă sunt indemnizați sau neindemnizați. Persoanele care au venituri pot urma programele de formare profesională plătind contravaloarea lor.
Zeci de persoane au participat în primele trei luni ale acestui an, la cursurile AJOFM Olt. În urma absolvirii, 153 de persoane au reușit să se încadreze în muncă, spun oficialii instituției.
Pentru informaţii suplimentare și înscrieri, cei interesați sunt invitați să contacteze Compartimentul Formare Profesională din cadrul Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024