Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Căpșuni și roșii oltenești în Piața Zahana
17.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 564

Au apărut primele recolte de roșii și căpșuni oltenești, în Piața Zahana. Pentru mulți dintre slătineni, prețul trufandalelor este destul de mare, iar oamenii așteaptă să se mai ieftinească, pentru a cumpăra.


 Fermierii care dețin solarii au cules primele roade din acest sezon extratimpuriu. Vorbim despre căpșuni și roșii, iar pentru început, cantitățile de trufandale recoltate sunt mici, spun producătorii olteni.

Chiar și cei mai mari iubitori de roșii și capsuni s-au simțit descurajați de costul ridicat și au ales să aștepte să se ieftinească.
În Piața Zahana, prețul căpșunilor este cuprins între 35 și 40 lei kilogramul, iar cel al tomatelor pornește de la 15 lei kilogramul.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024