Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ISU Oltꟾ „Detectoare pentru viață” în 15 localități
16.04.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 172

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt a lansat, astăzi, campania „Detectoare pentru viață” . În cadrul acesteia, pompierii vor monta 500 de detectoare de fum și monoxid de carbon în 15 localități oltene. Scopul acestei acțiuni este de a preveni incendiile de locuință. Anul trecut, în județul Olt au fost peste 900 de incendii, în urma cărora și-au pierdut viața nouă persoane.


500 de detectoare de fum și monoxid de carbon vor fi montate în județul Olt, în această perioadă. ISU Olt a lansat, astăzi, campania „Detectoare pentru viață”, în cadrul căreia, pompierii vor amplasa aceste dispozitive pentru salvarea de vieți, în 15 localități oltene.
Primele detectoare au fost deja montate în câteva locuințe, iar proprietarii au fost bucuroși de această inițiativă, înțelegând, totodată, importanța rolulului acestor dispozitive.
Montarea unui detector în propria locuință este o modalitate la îndemână și sigură de a evita producerea unor situații care pun în pericol viața și bunurile materiale. Aceste dispozitive oferă timpul necesar pentru a reacționa în situații de urgență și pot reduce pagubele materiale, dar mai ales pot salva vieți.
Instalarea detectoarelor se va face de către personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, cu sprijinul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență. După instalarea acestora, pompioerii vor realiza și o informare a cetățenilor cu privire la modul de funcționare al dispozitivelor montate și comportamentul de urmat în cazul declanșării alarmei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024