Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Cireșul japonez, farmecul decorului urban
12.04.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 2152

Nu mai e mult până la finalizarea lucrărilor de la Baza Sportivă „Dumitru Dobrescu” din Slatina. Peisajul de aici este însă unul deja fermecător, spun locuitorii din zonă, care au fost fascinați de frumusețea parcului, dar mai ales, a cireșilor japonezi plantați de municipalitatea slătineană.


 Peisaj fascinant la Baza Sportivă „Dumitru Dobrescu” de la fostul ștrand Progresul, aflată într-un stadiu avansat de modernizare. În scurt timp, aceasta va fi gata și va pune la dispoziția slătinenilor spații vaste de recreere și petrecere a timpului liber. Un element inedit ce transformă această priveliște într-una de vis sunt cireșii japonezi, acest parc fiind unicul din orașul nostru care dispune de acești arbori.
Lucrările de pe Baza Sportivă „Dumitru Dobrescu” au fost atent monitorizate de către Primăria Municipiului Slatina, astfel încât procesul de modernizare să fie cât mai eficient.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024