Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Liceul „Ioniță Asan”, complet reabilitat
12.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 187

Liceul Teoretic „Ioniță Asan” va intra într-un proces amplu de modernizare și reabilitare. Anunțul a fost făcut, recent, de către deputatul de Olt Adrian Chesnoiu, care a subliniat importanța acestui proiect pentru dezvoltarea orașului.


 Clădirea Liceului Teoretic „Ioniță Asan” va fi supusă unui proces de consolidare și renovare, care va include repararea și modernizarea claselor, laboratoarelor și a altor spații auxiliare. Deputatul de Olt Adrian Chesnoiu a subliniat și eforturile primarului Ion Doldurea în atragerea fondurilor necesare pentru dezvoltarea orașului, menționând că în doar trei ani au fost obținute finanțări în valoare de 107 milioane de euro.
„Consemnez cu bucurie încă un succes important pentru dezvoltarea orașului meu: semnarea contractului de finanțare a proiectului de investiții destinat consolidării, reabilitării și dotării Liceului ”Ioniță Asan”. Sunt alături și susțin inițiativele primarului comunității noastre, Ion Doldurea, care a reușit în doar 3 ani să atragă pentru dezvoltarea Municipiului Caracal 107 milioane de euro.
Îmbucurător este că, pentru acest an, Primăria mai are depuse proiecte în valoare de 82 milioane de euro.” a transmis pe pagina de Facebook, deputatul de Olt Adrian Chesnoiu.
: În urma unei expertize pe care a cerut-o Primăria municipiului Caracal, Liceul Teoretic „Ioniță Asan” a fost încadrat în clasa de risc seismic 1.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024