Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Începe distribuirea tichetelor sociale de Paște
12.04.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 192

Direcția de Asistență Socială Slatina începe distribuirea tichetelor sociale de Paște. Peste 4.000 de slătineni vor primi, în perioada următoare, plicul cu bonurile valorice în valoare de 150 de lei, dar și lista cu cele 101 magazine comerciale în care le pot folosi.


 Campania de distribuire a tichetelor sociale de Paște, demarată de Primăria Municipiului Slatina, prin intermediul Direcției de Asistență Socială, a început. Potrivit conducerii direcției, slătinenii sunt sfătuiți să fie găsiți acasă de către factorul poștal, pentru a putea intra în posesia bonurilor valorice.
Reprezentanții Direcției de Asistență Socială atrag atenția că tichetele sociale vor fi înmânate doar titularului sau, după caz, tutorelui legal.
Plicurile care vor ajunge la beneficiarii acestei campanii vor conține cele 15 tichete sociale în valoare totală de 150 de lei, dar și lista cu cele 101 societăți comerciale în care pot fi folosite pentru a cumpăra alimente, produse de igienă, articole vestimentare și încălțăminte, dar și medicamente.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024