Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tichete sociale│Când se depun cererile?
24.09.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 2153

Primăria municipiului Slatina începe o nouă campanie de oferire a tichetelor sociale pentru pensionarii cu venituri mici și pentru persoanele cu handicap grav sau accentuat. Începând de luni, 27 septembrie, beneficiarii pot completa și depune cereri la cele 10 puncte stabilite de reprezentanții Direcției de Asistență Socială Slatina, timp de patru săptămâni.


 Sărbătorile de Paște și Crăciun vin în fiecare an cu un ajutor financiar pentru nevoiași. Primăria Slatina va da, din nou, startul campaniei de solicitare și distribuire a tichetelor sociale. Grupul țintă a rămas același: persoanele cu handicap grav sau accentuat și pensionarii cu venituri mai mici de 1.200 lei.
Potrivit conducerii Direcției de Asistență Socială Slatina, punctele de distribuire și de primire a cererilor au rămas aceleași.
Regulile de utilizare a acestor tichete sociale sunt neschimbte. Fiecare beneficiar va primi câte 10 bonuri valorice, în sumă totală de 100 de lei. Cu ajutorul acestora ei pot cumpăra alimente, produse de igienă și îngrijire corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021