Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Eures│632 de joburi în UE
24.09.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 116

634 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European sunt puse la dispoziția oltenilor prin rețeaua Eures. Domeniile de activitate sunt extrem de diversificate, iar salariile oferite sunt atrăgătoare. Cei care doresc să afle mai multe informații, trebuie să se adreseze consilierului din cadrul AJOFM Olt.


 Ofertă bogată de joburi peste hotare. Numai prin Eures, firme din Europa pun la bătaie, sute de locuri de muncă.
Un angajator neamț caută personal care să lucreze în producția de carne. Peste 200 de locuri sunt libere aici, iar o firmă din Spania oferă celor interesați 60 de joburi în transporturi. De asemenea din Italia, vine o ofertă pentru lucrători în construcții.
Persoanele interesate de aceste posturi, pot solicita mai multe informații consilierului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt. De asemenea puteți analiza oferta și pe site-ul instituției.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021